Kon-Tiki Resor
Upplevelser utöver det vanliga!
Bild Bild Bild

Brasilien - kryssning i Amazonas

Surinam och Guyana

Norra Sudan

Namibia, Botswana och Zimbabwe

Costa Rica

Indien - Kamelfestival i Pushkar

Argentina och Uruguay

Stora Centralamerika-resan

Påskön och Chile

Uzbekistan

Rwanda och Uganda

Pamir Highway: Tadzjikistan och Kirgizistan

Indonesien

Ecuador och Galápagos

Sri Lanka

Madagaskar

Etiopien

Azerbajdzjan, Georgien och Armenien

Iran

Peru och Bolivia

Vietnam, Kambodja och Laos

Nyheter

EXTRA RESA TILL COSTA RICA

Då det endast finns ett fåtal platser kvar till Costa Rica 9-24 mars 2019, så har vi satt in en extra avresa nästa vår. Denna kommer att gå 23 mars-7 april.

SURINAM OCH GUYANA

Vi gör ett par ändringar till det bättre i denna resa. Vi skär bort ett par dagar i slutet som inte var så uppskattade och istället för den långa landtransfern från Georgetown ner till centrala Guyana har vi nu lagt in ett flyg. Det finns bara två platser kvar till resan i höst!

RESA 2019 TILL SRI LANKA

Programmet för hela 2019 är fastställt. På grund av det stora intresset för vår resa till Sri Lanka har vi lagt in en resa hit redan i februari nästa år. Passa på att upptäcka Indiska Oceanens smaragd du också!

RESAN TILL NORRA SUDAN

Det var en mycket nöjd grupp som kom hem från förra årets specialresa den 11 november och samtliga har gett resan maximala fem i betyg på frågan "Vad tycker du om resan i sin helhet?". Denna resa kommer därför igen 23 oktober-1 november 2018 - passa på att besöka de svarta faraonernas land då om du missade den förra resan!

INDIEN - KAMELFESTIVAL I PUSHKAR

2018 lägger vi till en dag i denna resa för att få mer tid vid ett av världens sju nya underverk, det fantastiska Taj Mahal. Datumen är ändrade, då kamelfestivalen i Pushkar kommer att hållas i mitten av november 2018.

VÄLKOMMEN TILL KON-TIKI RESOR!


Vi är den lilla personliga researrangören med de stora reseambitionerna som sedan 1997 har tagit resenärer till unika platser utanför allfarsvägarna. Vi anordnar rundresor med svensk färdledning och skräddarsydda resor till hela världen utanför Europa och Nordamerika. Eftersom vi själva har besökt världens alla länder så har vi gedigna kunskaper och erfarenheter att planera nya spännande resor utifrån. Det ger också en kvalitetssäkring till våra resor och bevis för detta får vi genom de många resenärer som väljer att resa med oss gång på gång. Läs mer...


Som engagerad researrangör vill vi ge dig service och kunskaper utöver det vanliga. Före resan får du ett fylligt kompendium om resmålet, en personlig informationsträff, hjälp med visum och vi ringer dig före resan för att stämma av. Våra grupper är små, maximalt 18 resenärer och på vissa resor ännu färre, för att maximera din upplevelse. Med dessa förutsättningar törs vi lova att din resa med oss ger dig upplevelser utanför det vanliga.


Vilket blir ditt nästa äventyr?

Peter Grip"När jag startade Kon-Tiki Resor 1997 var det för att jag brann, och fortfarande brinner, för resandet och vad det ger: lära känna andra människor och kulturer och vidga sina vyer. Det är min förhoppning, och tro, att vi kan förmedla denna passion till dig som resenär hos oss!"

Peter Grip