Kon-Tiki Resor
Upplevelser utöver det vanliga!
Bild Bild Bild

Vi får lära oss laga Georgiens nationalrätt, chinkhalis

Vi ser mäktiga kondorer i Colca Canyon, Peru

Hanumanlangur i den storslagna nationalparken Yala, Sri Lanka

I den vackra Ha Long-bukten i norra Vietnam bor vi en natt på en traditionell djonk

NYHETER

SPECIALRESA 2018: SRI LANKA

Nästa års specialresa går till ett av världens hetaste resmål just nu, Sri Lanka. Få andra platser, särskilt inte som är av denna ös ringa storlek, kan bjuda på en sådan fantastisk natur och kultur. Vi ser naturligtvis de största sevärdheterna, men ger oss även ut utanför allfarsvägarna. Vi ger dig också upplevelser utöver det vanliga, som en välsignelseceremoni, matlagningskurs, kulturshow och ett besök i en lokal skola.

PERU OCH BOLIVIA

Vi förlänger denna resa med ett par dagar från och med hösten 2017. Vi besöker nu den mycket vackra kolonialstaden Arequipa, uppsatt på Unescos världsarvslista, och den natursköna Colca Canyon. Denna kanjon är en av världens djupaste, dubbelt så djup som Grand Canyon, och här finns världens bästa plats för att se kondorer. På grund av bättre pris på flygen så kan vi ändå sänka resans pris!

AZERBAJDZJAN, GEORGIEN OCH ARMENIEN

En bra resa blir ännu bättre! Resan i maj 2016 fick 4,8 i snitt på en skala 1 till 5 på frågan "Vad tyckte du om resan i sin helhet?". Nu lägger vi till några utflykter, bland annat en matlagningskurs där vi får lära oss laga Georgiens nationalrätt, chinkhali, en båttur på Sevansjön och grottan där man funnit världens äldsta sko. Vi har omförhandlat hotellpriserna under denna resa och vi törs lova att den nu är marknadens mest prisvärda resa till intressanta Kaukasus!

VIETNAM, KAMBODJA OCH LAOS

En av våra nyheter 2018 är en mycket innehållsrik resa till dessa fascinerande länder i Sydostasien. Resan börjar i Vietnam, där vi bland mycket annat besöker världsarvet Halongbukten och lär oss laga vietnamesisk mat. Resan fortsätter till Kambodja, där vi ser en av världens främsta sevärdheter, magnifika Angkor Wat, och avslutar i Laos gamla huvudstad Luang Prabang. En resa full av upplevelser utöver det vanliga!