Kon-Tiki Resor
Upplevelser utöver det vanliga!

PRESENTATION: SKRÄDDARSYDDA RESOR

För närvarande kan du inte boka rundresor eller skräddarsydda upplägg genom Kon-Tiki Resor. Företaget läggs vilande från och med april 2021 med förhoppningen om att kunna starta upp verksamheten på nytt under 2022. Anledningen till detta beslut är sjukdom och den rådande pandemin.


Oavsett om du reser ensam eller om ni är en stor grupp, så kan vi hjälpa till med att skräddarsy resor helt efter era önskemål! Vi är ensamma i Sverige om att skräddarsy resor åt så små sällskap som 1-2 personer. Vi har lång erfarenhet av denna typ av resor och vi garanterar ett engagemang utöver det vanliga. Dessutom törs vi säga att de offerter vi lämnar är de mest genomarbetade och utförliga i branschen.


VAD ÄR EN SKRÄDDARSYDD RESA?

Om du av någon anledning inte kan eller vill följa med på någon av våra rundresor, så kan du låta oss lägga upp en resa anpassad efter hur du vill att den ska se ut. Detta innebär att resan kan förläggas till när som helst under året och att upplägget "bollas" mellan oss som arrangör och dig som resenär, till dess att du är helt nöjd. Det är med andra ord du som bestämmer det slutgiltiga upplägget! Utflykter och transporter sker oftast med engelsktalande guide och i internationell grupp. Exemplen som finns här är just exempel - dessa kan sedan anpassas efter dina önskemål. Vi ber dig observera att det är dyrare att resa i högsäsong; mitten av juni-augusti samt december-januari.


KORTFATTAT OM SKRÄDDARSYDDA RESOR

  • Du bestämmer såväl datum som färdplan (vi ger dock naturligtvis förslag!)
  • Du styr vilken hotellstandard som önskas
  • Utflykter och transporter normalt i internationella grupper med engelsktalande guide
  • Ingen svensk färdledare medföljer (vid grupper på minst 10 resenärer kan vi dock erbjuda detta till en merkostnad)
  • Allt är förbokat åt dig; flyg, hotell, utflykter samt transfers
  • Fyllig och omfattande offert samt informationsmaterial inför resanFå Kon-Tiki Resors nyhetsbrev


Om du vill ha nyhetsbrevet i brevlådan och/eller via e-post framöver så fyll i formuläret nedan!


Nej tack