Kon-Tiki Resor
Upplevelser utöver det vanliga!

PRESENTATION: SKRÄDDARSYDDA RESOR - LATINAMERIKA

För närvarande kan du inte boka rundresor eller skräddarsydda upplägg genom Kon-Tiki Resor. Företaget läggs vilande från och med april 2021 med förhoppningen om att kunna starta upp verksamheten på nytt under 2022. Anledningen till detta beslut är sjukdom och den rådande pandemin.


Vi brinner verkligen för denna fantastiska kontinent som har så mycket att erbjuda besökaren. Vi som arbetar på Kon-Tiki Resor har besökt samtliga länder i Syd- och Centralamerika och har kontakter i alla. Detta innebär att du kan resa med oss skräddarsytt även till länder som ligger utanför vårt rundreseprogam, som till exempel Panama, Venezuela och Brasilien. Vi har provat på våra agenters tjänster, så vi vet av egen erfarenhet att de är att lita på, och vi har själva besökt hotellen som vi brukar använda oss av.


Det här gör att när du vänder dig till oss för att få din drömresa till någon eller några av Latinamerikas länder skräddarsydd, så vet du att du får prata med någon som kan området, vet vad han eller hon pratar om och att din resa kommer att bli den fantastiska upplevelse som du förväntar dig. Att inte detta bara är tomma ord får vi ständiga bevis på i våra resenärers utvärderingar; se några citat från dessa under varje resa. Om du vill prata med någon som rest med oss förut, så kontakta oss för referenser - vi har gott om dem!


Vi har här lagt in några exempel på hur en skräddarsydd resa kan se ut, men möjligheterna är förstås oändliga och beror på hur länge du önskar resa och vilken budget du har. När du ser på exemplen så tänk på att det är du som till slut alltid bestämmer hur resan ska se ut - förlänga, förkorta, byta till bättre eller enklare hotell; allt är upp till dig!

Få Kon-Tiki Resors nyhetsbrev


Om du vill ha nyhetsbrevet i brevlådan och/eller via e-post framöver så fyll i formuläret nedan!


Nej tack